Vissza a fõoldalra

Általános tudnivalók, feltételek:

Kegyelet virágait megrendelheti telefonon, faxon, vagy személyesen. A hét minden napján 7-19 óráig állunk szíves rendelkezésére.
Cím: Elekes virágüzlet 1037. Budapest III. Bécsi út 276. Telefon, Fax: 388-73-55

info@elekesviraguzlet.hu

Természetesen, a virágok szezonális jellegét figyelembe véve, a termék jellegét megtartva készülnek a csokrok, koszorúk.
A képek alapján, kívánság szerint tudjuk növelni, vagy csökkenteni a koszorúk nagyságát. Az árak ennek megfelelõen, változhatnak.
A fotók az Elekes virágüzletben összeállított termékekrõl készültek, Elekes virágüzlet terméke, amely jogi védettség alatt áll. Más céllal való felhasználása a tulajdonos hozzájárulása nélkül TILOS.

MEGRENDELÉS:

Telefonos vagy faxos rendelés esetén, vásárlás feltételei:
Kérem a termék sorozatszámát, (mely a kép alatt látható) és a megrendelni kívánt termék darabszám megadását. A megrendeléssel egy idõben kérem jelezni, a számla elkészítéséhez, a számlán szereplõ vevõ pontos adatait:
Név, cím, telefonszám ahol elérhetõ.
S O S rendelést, csak személyesen áll módunkban felvenni.
Cím: Elekes virágüzlet 1037. Budapest III. Bécsi út 276. Telefon, Fax: 388-73-55

FIZETÉS:

Személyesen az üzletben, vagy kérem postai feladóvényen az ellenértéket (mely a termék alatt látható) címemre feladni szíveskedjen.
Cím: Elekes virágüzlet 1037. Budapest III. Bécsi út 276.
A feladási vény másolatát faxon, részemre elküldeni szíveskedjen.

SZÁLLÍTÁS:

Szolgáltatásunk Budapest és vonzáskörzetére korlátozódik. Tételtõl függõen, egyéni megbeszélés alapján.
A termék szállításáról gondoskodunk, amennyiben a megrendelése mellett, elküldi a temetkezés helyét, idõpontját,és az elhunyt nevét. A temetés elõtt fél órával a helyszínre juttatjuk.

info@elekesviraguzlet.hu